Κάθε πρωί χιλιάδες άνθρωποι ξυπνάνε και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι να απολαύσουν τον εσπρέσο τους. Με την χειροποίητη ιταλική Espresso Kamira όλα γίνονται πολύ εύκολα.
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΕΜΩΔΗ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ  
Η Kamira ελευθερώνει τα αιθέρια έλαια του καφέ και τα μεταφέρει στο φλιτζάνι. O Εσπρέσο αποκτά μια κρεμώδη βελούδινη υφή, γεμάτη γεύση, και έντονο το άρωμα της ποικιλίας του χαρμανιού καφέ που έχετε επιλέξει.Η Epresso Kamira είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας δυνατό ή ελαφρύ, δυνατό η ντεκαφεινέ, όπως ακριβώς τον αγαπάτε.
kamira espresso
KAMIRA CAPPUCCINO 
Μαγική στιγμή το ξεκίνημα της μέρας με ένα Cappuccino. Τα αποστάγματα και η γεύση της πλούσιας κρέμας δένουν με το ζεστό γάλα και γεμίζουν το φλιτζάνι με δυνατό κλασικό άρωμα. Kamira Cappuccino είναι το ξεκίνημα μιας μέρας γεμάτης ενέργειας.
cappuccino_kamira
Η Kamira είναι ανεξάρτητη και δουλεύει παντού!
H Kamira δουλεύει με κάθε πηγή θερμότητας,μάτι ρεύματος, κεραμική εστία, μάτι υγραερίου, φωτιά με ξύλα.
iconecooker_eng
Για αυτό και η Kamira δεν είναι μόνο για το σπίτι ή το γραφείο. Είναι ο κατάλληλος συνοδός στο σκάφος, στο κάμπινγκ, στο αυτοκίνητο, στην εκδρομή.
iconeturismo
Η Kamira είναι γρήγορη. 
Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό με πολύ υψηλή θερμική αγωγιμότητα. Λόγω του μεγέθους της δεξαμενής νερού, το νερό θερμαίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα στην απαραίτητη θερμοκρασία. Αν η Κamira είναι ακόμα κρύα, διαρκεί περίπου 60 με 90 δευτερόλεπτα, εάν έχει ήδη προθερμανθεί, μόνο το 30 έως 40 δευτερόλεπτα.Ενώ η Κamira παρασκευάζει τον εσπρέσο σας, διατηρεί παράλληλα το φλιτζάνι ζεστό.

porcellino

 

 

H KAMIRA ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Μια normal ποσότητα χαρμάνι καφέ ( περίπου 7 γρ. ) κοστίζει 3 – 6 cent.

risparmioKamira_eng
indistruttibile 

 

 Η KAMIRA ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ 

Το μυστικό της είναι ότι είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι
• Είναι κατασκευασμένη ώστε να είναι αντέχει
• Κάθε τμήμα μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί
• 5 χρόνια εγγύηση

nocialde
 

 Η KAMIRA ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ.

 

riciclabile
 

 Η KAMIRA ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ

Comments are closed.